Drama Solution
Individuele therapie

Individuele dramatherapie

Voel jij je minder dan een ander, nooit goed genoeg, een last voor jouw dierbaren, niet de moeite waard, te dom voor jouw droombaan?

 

Heb je het gevoel dat je geen onvoorwaardelijke liefde mag ontvangen?

 

Dan ben je bij Drama Solution aan het juiste adres. Door de korte blokken van zes sessies heb je in afzienbare tijd tools waarmee je in verschillende situaties kunt kiezen voor het pad van het negatieve of het positieve zelfbeeld.

 

Geen zelfbeeld is hetzelfde dus ieder traject wordt bekeken vanuit een frisse blik.

 

De individuele trajecten binnen Drama Solution zijn gefocust om zelfliefde en acceptatie van jouw imperfecties. Wanneer je jezelf niet waardeert zoals je bent heeft dat gevolgen op ieder levensgebied: studie, werk, relaties en vriendschappen.

 

Door teveel negatieve ervaringen of te weinig positieve ervaringen in je jeugd, ontwikkel je een onrealistisch-negatief zelfbeeld. Je kijkt hierdoor als het ware door een bril die slechts kan laten zien hoe waardeloos je bent. Complimenten zijn schaars en nooit waar en kritiek wordt opgenomen als een spons. Niemand kan jou overtuigen dat jij die leuke vrouw of man bent waar je dierbaren graag mee omgaan.

 

 Ik heb goed en slecht nieuws: een negatief zelfbeeld verander je alleen zelf. Dus gun jezelf een nieuw perspectief op jouw zelfbeeld en neem contact op voor een gratis intake.

“Want ik hou van jou is niet de sleutel tot een ander

Maar ik hou van mij al klinkt het bot en slecht

Want wie van zich zelf hou die geeft pas echt iets kostbaars

Al die ik hou van jou tegen een ander zegt”

– Harry Jekkers