Drama Solution
Dramasolution werkwijze

Wat kun je verwachten?

Ieder traject is maatwerk. Jij bent uniek en je verdient het om ook zo behandeld te worden. Bij Drama Solution is geen sessie saai. Humor, plezier en confrontatie staan centraal. Ik geef je die spiegel die je al jaren vermijdt. En die vermijding was veilig, maar wat heeft het je werkelijk gebracht?

 

Dramatherapie is mijn middel voor jouw hulpvraag. Dramatherapie is een behandelvorm die zich richt op psychische, sociale en/of emotionele problemen. Het doel is om deze problemen op te heffen, te overwinnen, onderkennen, verminderen of accepteren.

 

In dramatherapie wordt gewerkt met fantasie en situaties uit het echte leven. Dit wordt gedaan door bewegingsspel, rollenspel en improvisatiespelen, en het maken van zelfbedachte scènes. Je kunt hierin oefenen met ander gedrag door bijvoorbeeld van rol te wisselen of een ander einde te verzinnen van een gespeelde scène. Door te spelen biedt dramatherapie je de ruimte om al doende te leren groeien en met problemen om te gaan.

 

Ik sta voor gelijkwaardigheid en transparantie. We gaan samen een traject aan waar ik je mijn onvoorwaardelijke betrokkenheid geef en je uit je comfort zone haal om weer comfortabel met jezelf te worden.

Over mij

Mijn naam is Carmen Vukman. Ik ben (psycho)dramatherapeut, Master of Art Therapy, met: hechting, complexe conflicten, intimiteit en zelfbeeld als specialismen.

 

Leer mij kennen door de ogen van de ander (drs. Jeanine Souren):  

 

“Ik werk al een paar jaar met Carmen samen, met onder andere het geven van trainingen voor systeemtherapeuten en seksuologen, evenals het uitvoeren van dag-programma’s  voor complexe gezinsdynamieken. Ik kan niet anders zeggen, dan dat Carmen een uitstekende therapeut is.

 

Ze draait haar hand niet om voor de moeilijkste casuïstieken en heeft als geen ander door hoe systemische uitdagingen getransformeerd kunnen worden als we samen werken. Met Carmen heb ik alle vertrouwen in de uitkomst van onze gezamenlijke therapiesessies, maar ook in de tevredenheid van de systeemtherapeuten die we samen opleiden. Carmen rocks als therapeut.”  

  

Jij bent expert van jouw leven en ik van mijn vak als (psycho)drama-relatietherapeut. Dit maken de ingrediënten voor een goede samenwerking en jouw/jullie therapietraject op maat. –