Drama Solution
Couples Retreat Kroatie

Couples Retreat Kroatie

Couples reatreat: De realistische relatieweek Kroatië ’23

Iedereen kent het wel zo’n moment dat je weer grip op of groei in je relatie wilt ervaren. Wellicht ervaren jullie sleur, angst elkaar te verliezen of blokkades om het samen echt weer leuk te hebben… Wat als je hieraan kunt werken tijdens een fijne, nuttige relatie week in het zonnige Kroatië?

 Even uit je comfortzone en samen de tijd neemt om diepgaand contact te maken, nieuwsgierig naar elkaar te zijn en krachtige en praktische handvatten aangereikt te krijgen voor een realistische relatie?

Stel je eens voor je bent op een dag in de toekomst. Samen met je partner geniet je van een lange wandeling, kruiswoordpuzzel of avontuurlijke activiteit.

Je hebt de relatie waar je grip op hebt gekregen of in bent gegroeid. Je kunt lachen om hoe onredelijk jullie soms zijn, genieten van de kracht van goedmaken, en ontspannen in stiltes die eerder als ongemakkelijk werden ervaren vanuit oude pijn dat nog niet was verwerkt. Om dit te bereiken heb je regelmatig in die confronterende spiegel gekeken. Samen en alleen. Je hebt kwetsuren toegegeven en sorry gezegd waar nodig. Soms liep het als in een flow, soms liep je vast maar je hebt elke hobbel genomen.

Het is een realistische relatie met haalbare doelen zonder jezelf of de ander te moeten veranderen of dat hij of zij perfect hoeft te zijn.

Wil je een volgende stap zetten? Wees dan welkom bij de realistische relatieweek 2023, schrijf je in via relatie@boboffereins.nl of info@dramasolution.nl.

Waarom?

Gun jezelf en je relatie de perfecte combinatie van no-nonsense therapie voor het verdiepen en verstevigen van je relatie, ontspanning, ongerepte natuur, goed eten en een regelmatige plons in de Adriatische zee.

Het eiland Veli Drvenik

Op het rustieke eiland Veli Drvenik (UNESCO) krijg je te maken met de mooiste natuur, de meest heldere zee en puurste eten.

Maar zoals in de mooiste relaties heeft dit eiland haar beperkingen. Je kunt er slechts op gezette tijden komen en vanaf, je hebt weinig keus in restaurants, geen luxe strand bedjes en poespas van onnodige luxe die je blik vertroebelt. Bij vrijheid en schoonheid komt verantwoordelijkheid.

Je leert omgaan met beperkingen en deze verdragen door gebruik te maken van dat wat er wel is en hier intens van te genieten.. Zo zien wij ook ‘de realistische relatie’. Als iets ruigs, moois, puurs en ook met haar beperkingen en uitdagingen. Met compromissen en afspraken waar je soms enorm van baalt, maar te verdragen hebt om te kunnen genieten van het uitzicht en de warmte van je geliefde relatie. Je leert je focussen op het eind doel: je relatie versterken en hierin investeren als je beste zelf, in plaats van denken op korte termijn ‘je punt maken, gelijk krijgen, tegelijk gezien moeten worden…’

Wie gaan je begeleiden?

 

Carmen Vukman

MA, psycho-dramatherapeut en relatietherapeut is expert op de gebieden van complexe relaties, hechting, zelfbeeld, autonomie en loyaliteit. Ze combineert bestaande therapievormen en theorieën met de ervaringsgerichte therapievorm: (psycho)dramatherapie. Haar roots liggen in Kroatië waar haar ouders elkaar hebben gevonden en ook verloren. Ze leerde hoe belangrijk het is om elkaars taal te spreken, letterlijk en figuurlijk. Zo is haar liefde begonnen voor liefdestalen en een veilige, stabiele, en vooral leuke relatie.

 

Bob Offereins

is integratief therapeut en heeft een praktijk voor psychotherapie en coaching. Hij is docent en supervisor voor de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Hij heeft ruime ervaring met het begeleiden van thema’s als: trauma & verlies van gezondheid, rouw & verliesverwerking, samengestelde gezinnen & ouderschap, en geweldloos communiceren. Bob verloor zelf bijna 20 jaar geleden een groot deel van zijn zicht en richtte hierna zijn werk volledig op het helpen van mensen in hun groeiproces.

 

Praktische informatie

 Prijs: €999,- per persoon (exclusief btw en vlucht). Inclusief:

Vragenlijst relatie nu,

Intake 60 minuten als koppel

5 overnachtingen, inclusief warme Kroatische maaltijd, appartement aan zee

Iedere dag sessies en coaching van 10:00-17:30

Online toolbox

Nazorg/evaluatie gesprek na vier weken

Hoe komen we op het eiland?

Je vliegt op Split ariport.

Dan zorgen wij voor een taxi naar de stad Trogir of Seget Donji.

 Tip: om een dag eerder te komen. (11 juni aankomen). Dan overnachten  in Seget Donji (dorp naast Trogir).

 Dan neem je in de ochtend de boot in Trogir naar Drvenik Veli (60 min varen). Daar word je door ons opgepikt. Is 5 min lopen naar de accomodatie.