“In een goede relatie investeer je in jezelf om in jullie samen te kunnen investeren.”

Iedere relatie heeft weleens een dip. Dit kan uiteenlopende redenen hebben, maar fijn is het niet. Vaak nemen we dit voor lief en hopen we op betere tijden.

Maar een relatie is hard werken en blijven investeren dag in dag uit. Ik heb van dichtbij vele relaties zien mislukken en ook ikzelf ben er zeker niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen in liefdesland. Maar gelukkig heb ik ook gezien, gevoeld en ervaren wat de ingrediënten zijn voor een gezonde relatie. Zelf heb ik een relatie van 7 die met deze opgedane ervaringen en heel veel oefenen lijkt te slagen.

Vaak gaan stellen pas in relatietherapie als er geen andere uitweg meer is. Zonde, want investeren in je relatie op het moment dat het juist wel goed gaat is juist zo helpend en zorgt dat je minder snel op het punt komt dat je het samen niet meer ziet zitten.

Wanneer was de laatste keer dat jullie een eerlijk en open gesprek hebben gehad over jullie behoeftes, passies, wensen en fantasieën? Moet je hier even over nadenken? Dan is het tijd voor actie!

Relatietherapie bij Drama Solution is die actie. We gaan niet lang praten over jullie relatiepatronen, we gaan ze ervaren en doorbreken. Jullie leren als individu en als stel jullie onderliggende boodschappen herkennen en leren nieuw gedrag aan zodat de relatie weer een boost krijgt. Zo komt er ruimte om weer te zijn of zien waar je geliefde voor is gevallen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.