Therapie aanbod

Dramasolution biedt een aantal modules aan:

  1. Zelfbeeldmodule

Wat houdt de Dramatherapeutische ZelfbeeldModule in?

De zelfbeeldmodule van Drama Solution is dus een korte effectieve manier om jouw zelfbeeld te verbeteren.

We gaan aan de slag met het concretiseren van het huidige zelfbeeld: ‘hoe zit dat bij jou? Hoe is het ontstaan?’

Deze vragen staan de eerste bijeenkomsten centraal om vervolgens het zelfbeeld om te draaien en te vervangen door een positief realistisch zelfbeeld. Dit ‘nieuwe’ zelfbeeld gaan we in trainen door middel van verschillende oefeningen. Lees verder…

2. Dilemma op Dinsdag

Dilemma op dinsdag is hét project waar jongeren van hetzelfde geslacht in kleine groepen lastige thema’s kunnen bespreken en uitwerken. Aan de hand van verschillende (rollen)spellen worden lastige dilemma’s als seks, drugs, social media, slut shaming en homoseksualiteit, behandeld. Lees verder….

3. Samen sterker(tegen pesten)

Samen sterker tegen pesten: uitgekauwd onderwerp… nog geen oplossing!

Pesten is een onderwerp dat al duizenden keren is besproken. Er zijn talloze programma’s om pesten aan te pakken en te voorkomen. Je zou denken dat het pesten dan ook afneemt en dat het niet zo’n groot probleem meer is op scholen. Maar niets is minder waar. Op iedere school en in iedere klas is er in meer of mindere mate sprake van pesten en/of buitensluiten. Lees verder….

4. Samen sterker Mentor training

De module SAMEN STERKER voor mentoren is gericht op het trainen van mentoren voor het creëren van meer verbondenheid in groepen en hiermee pesten uit te bannen. Zo kan het zelfvertrouwen van leerlingen behouden worden of worden op gebouwd wat hen helpt bij het verwerken van (sociale) teleurstellingen in hun (latere) leven. Lees verder….

5. Individuele therapie

Bij Drama Solution kun je uiteraard terecht voor individuele therapie. Aan de hand van de intake schrijf ik een behandelplan dat helemaal is afgestemd op jouw specifieke hulpvraag.Lees verder….

6. Relatietherapie

Iedere relatie heeft weleens een dip. Vaak nemen we dit voor lief en hopen we op betere tijden. Maar een relatie is hard werken. Lees verder….

7. Gastspreker en workshops

Naast de modules, behandelingen en trainingen, geef ik ook workshops en lezingen over mijn ervaringen als klein persoon in de maatschappij en als therapeut. Op deze manier hoop ik mensen te kunnen inspireren om van hun zwakte hun kracht te maken. Thema’s als werk, liefde, vriendschap, diversiteit, geluk en vooroordelen komen voorbij. Lees verder….

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Dramasolution. U kunt bellen met 0621337412 of mailen met info@dramasolution.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij contact met u op.