Over mij Carmen Vukman

Hi ik ben Carmen, 24 jaar en dramatherapeut met een missie. Ik ben al jaren gefascineerd door het thema zelfbeeld en alles wat hiermee in verbinding staat. Wat mij vooral boeit is het (weer) verkrijgen van een positief zelfbeeld ondanks sommige imperfecties en/of nare ervaringen. Misschien heeft dit te maken met mijn eigen positieve zelfbeeld in combinatie met mijn lichamelijke beperking. Ik ben geboren met Diastrofe Dysplasie (een vorm van dwerggroei: wil je meer weten, kijk even op Google).

Mijn zelfbeeld is me niet aan komen waaien en het blijft hard werken. Maar het is hetgeen waar je je hele leven mee door moet, dus zeker de moeite waard om in te blijven investeren.

Voor mij is (psycho)dramatherapie iets magisch. Een manier om nieuw gedrag uit te proberen, letterlijk in de schoenen kunnen staan van een ander en oude wonden laten helen door nieuwe ervaringen op kunnen doen in een veilige omgeving.

Ik zou mezelf omschrijven als betrokken, enthousiast, optimistisch, confronterend en duidelijk. Humor loopt als rode draad door mijn leven en mijn behandelingen.

Als je bij mij in therapie komt, kom je voor een directe aanpak. Ik sta voor een no-nonsens mentaliteit en zet me samen met jou in voor een succesvolle en effectieve behandeling waarover je aan het einde zegt: “Had ik dit maar eerder gedaan!”

Meer weten over het aanbod? Lees verder…