Selecteer een pagina

“Haar heldere, ontwapenende en professionele houding sloot goed aan bij de can-do mentaliteit van de deelnemers en hun behoefte aan een gelijkwaardige en transparante houding. De voorbeeldfunctie die Carmen kon vervullen doordat zij met een zichtbare handicap toch juist een positief zelfbeeld heeft, was een krachtige extra troef.”

– Defensie (MGGZ, CMH)

Drama in je bedrijf

Naast therapie bied ik veel trainingen en workshops aan voor verschillende bedrijven en groepen met als thema: ‘zelfbeeld op de werkvloer.’

Mijn werkwijze is uniek vanwege het drama element, mijn kennis, humor en mijn persoonlijke aanpak. Ik kan veel voor bedrijven betekenen en bied in deze cursus dan ook aan om een ochtend of dag te organiseren voor ontwikkeling, verdieping en verbinding.

Durf jij als manager out-of the box te denken en wil je wat actie bij jullie volgende teambuilding of ‘hei-dag’? Dan is Drama Solution iets voor jou!

Deze bedrijven gingen je al voor